Luona Terveysneuvonta

Henkilökohtaista terveysneuvontaa vuorokauden ympäri numerosta 0600 108 08. Luona Terveysneuvonnasta voit kysyä mitä tahansa terveyteen liittyviä kysymyksiä.

Palvelu on avoin kaikille apua tarvitseville. Tarjoamme palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Terveysneuvonta on maksullista, ja puhelun hinta on 9,43 euroa + pvm/mpm.

Luona Terveysneuvonnan puhelimeen vastaavat luonalaiset terveydenhuollon ammattilaiset, joilla on terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan koulutus sekä vankka työkokemus. He osaavat arvioida luotettavasti sen, tarvitseeko sinun käydä lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolla vai riittääkö tilanteessasi kotihoito. Hoitajamme vastaavat kysymyksiin, antavat hoito-ohjeita ja ohjaavat sinut tarvittaessa eteenpäin.

Hoitaja vastaa – sataa tai paistaa!

Poimi myös käyttöösi asiantuntijoidemme yhdessä koostamat parhaat terveysvinkit Terveyden sää -verkkopalvelussa ja sosiaalisen median kanavissamme. Palvelussa hyödynnämme meille kertyvää dataa erilaisista epidemioista ja liikkeellä olevista taudeista sekä luomme ennusteita ja varoitamme tulevista tautiaalloista. Verkkosivuillamme tai sosiaalisen median kanavissamme emme vastaa henkilökohtaisesti kysymyksiin terveydestä tai tee hoidon tarpeen arviointia. 

Tervetuloa seuraamaan Terveyden säätä!

Katso tarkempi palvelukuvaus